Bedrijfsprofiel

25 jaar aan ervaring, kennis & vakkundigheid

In 1987 is PV Transport BV opgericht en nu uitgegroeid tot een bedrijf met 20 trekkende eenheden en 28 opleggers.

Nieuwe locatie

In oktober 2009 zijn we verhuisd van 2 locaties (Leende en Maarheeze) naar een centrale nieuwbouwlocatie in Budel, op bedrijventerrein Airpark in Budel. Het nieuwe pand is 3500m2 en voorzien van 4 dockshelters. Ook beschikken we over een eigen garage voor het onderhoud van het wagenpark.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We gaan voor zekerheid dat de klant op het juiste moment de juiste producten in de juiste status ontvangt.

Ook beschikken wij over hoogwaardig transportmateriaal, Al onze auto's zijn uitgevoerd met euro norm 6 . Ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen, zijn onze chauffeurs opgeleid.

Doordat onze chauffeurs allen al langer in dienst zijn, zijn zij erg bekend met het werk en is de binding met het bedrijf ook erg groot. Het is bekend wat er met de diverse ladingen en bij de klanten van ze geëist wordt.

PV Transport kan met haar eigen wagenpark voor u alle producten vervoeren m.u.v. los gestorte goederen en koelvervoer. Natuurlijk kunnen we dit wel voor u arrangeren. Wij zijn gespecialiseerd in FTL’s en groupage-zendingen naar alle markten binnen Europa. Ons specialisme ligt op het vervoer van en naar Nederland, België maar ook Zwitserland. Vooral voor de deelzendingen van en naar Zwitserland, zijn wij voor u een zeer interessante partij.